Vivian Kjølholm
kennel@visabellak.dk
3450 Allerød
+45 51 68 05 75
Visabellak

DKK Mentalbeskrivelse med Shanti

DKK Mentalbeskrivelse i Græsted med Shanti, Visabellak’s Bianchi, og en masse andre Bichon Havanais og deres ejere.
Shanti startede dagen som den første hund på banen og klarede de mange momenter så fantastisk flot. Hun klarede sig ud over al forventning med sine kun 13 måneder. Selv skud momentet tog hun med ophøjet ro – så er utroligt stolt af den lille hunde-pige.
Spøgelserne er altid et rigtig spændende moment, hvor hunden ofte viser sig fra den lidt mere usikre side med gøen etc. og Havaneserne var uden undtagelse. De er bare ‘farlige’ de spøgelser! Lykken er dog, når de finder ud af at det er et helt almindeligt menneske inde under den hvide forklædning.

Dejlig dag med hundefolk og hygge, dejligt vejr og skøn beliggenhed til denne Mentalbeskrivelse. 

Mentalbeskrivelses rapporten kan ses her