Vivian Kjølholm
kennel@visabellak.dk
3450 Allerød
+45 51 68 05 75
Visabellak

Mentalbeskrivelse med SeSey

P1030041SeSey blev på denne meget varme og solrige juni dag mentalbeskrevet på et DKK mentalbeskrivelsesarrangement, arrangeret af Hovawart klubben.

Ventetiden var lang i varmen, hundene var lidt dvaske trods hvile i skyggen og masser af væske. Selve testen blev taget på en stor åben plads, hvor der desværre ikke var alverden med skygge. Legetøjet var en kedelig lærredsdummy som ingen hunde gad løbe efter i sommervarmen – Så alt i alt var den 45 minutters lange beskrivelse ikke optimal hverken for os mennesker eller for hundene.

Dette er taget til efterretning hos mig som ejer og fremefter bliver der ikke taget mentalbeskrivelser om sommeren eller på store åbne pladser.

Disse udfordringer gik dermed også ud over testresultaterne hos alle hundene, hvilket var rigtig ærgerligt. Personligt synes jeg ikke, at SeSey, grundet varmen, viste sit personlige jeg på momenterne og i skrivende stund overvejer jeg om beskrivelsen bør tages om til efteråret eller senere.

Men stolt af min hund var jeg. Hun gennemgik alle momenter uden alvorlige problemer og traskede derud af sammen med sin ’flok’. Især skudøvelsen med de 3 pistolskud tog hun rigtig flot og var yderst afslappet under momentet.