Vivian Kjølholm
kennel@visabellak.dk
3450 Allerød
+45 51 68 05 75
Visabellak

C – kuld 2019 * Vigga & Carlo

Cooper – Han Fiktiv stamtavle Havanese Gallery

Nogen gange er opdræt bare følelsesmæssigt rigtig svært – og nogen gange går det bare slet ikke, som man ønsker sig allermest.
Efter en helt normal drægtighed, går Vigga i et normalt opblokningsforløb på dag 62. Men i løbet af opblokningen begynder der at sive grønt fostervæske ud og Visabellak’s Cooper bliver taget med kejsersnit tirsdag d. 16-04-2019 kl. 04:30, sammen med sine 5 døde søskende.
Hvalpene havde været døde i et par dage og årsagen er uvis.
Visabellak’s Cooper lå bagerst i hornet – Han var lille og vejede blot 100 gram, men han var frisk, fightende, fin og suttede lystigt med det samme hos mor Vigga.

Vi er selvsagt knuste over denne dramatiske fødsel + de mange døde hvalpe, som ugen op til fødsel (konstateret på scanning) havde befundet sig så godt – men selvfølgelig samtidig utroligt glade for, at Vigga trods alt fik en lille guttermand med hjem i sin hvalpegård og ikke mindst, at vi fik Vigga med hjem i god behold. Vigga har taget det hele med ophøjet ro (som kendetegner Vigga så smukt) og har hele vejen igennem, haft det super fint og har taget sig rigtig godt af ham.

At få en ‘Singleton’ har været en prøvelse med alt hvad det indebær, men Cooper har vist sig at være en modig og kæk lille fyr, med lyst til alt hvad verden byder ham.
Cooper har været så heldig, at få 5 bedste hvalpevenner hos Kennel Casa Bichon (https://www.casabichon.dk/) som bor tæt på, og som er født blot 36 timer efter ham. Dem har han, siden han var 4 uger, besøgt flere gange ugentligt, så han har haft nogen at lege med, bide i, slås med samt lære noget fra. Dette har været en mulighed, vi har været yderst taknemmelige for, således at Cooper, socialiserings mæssigt, er blevet stimuleret så godt, som det har været os muligt.