Leverpostejs Guffer
250 gr. kvark
3 æg
ca. 100 gr. fuldkorn spelt hvedemel
½ lille bakke leverpostej
3 spsk kokosolie
½ dl væske (fond, mælk, vand)
Røres grundig sammen til en dej, der er lidt mere tyk end pandekagedej.
Fordeles i silikoneforme. Opskriften passer til 2 forme.
Bages i ovnen ved varmluft på 170 grader i ca. 45 minutter.
Lad dem afkøle og afvent med at putte dem i beholdere til de bliver helt hårde. | ![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/03/IMG_20210304_202610-150x150.jpg)
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/03/IMG_20210304_212227-150x150.jpg)
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/03/IMG_20210304_214030-150x150.jpg)
|
Gule Donuts, Røde Fisk og Grønne Stjerner
1 ds Brit Mono Lamb (eller andet dåsemad)
1 æg med skal
100 gr. revet parmasan ost
4 spsk kogte ris
Blendes til mos
Farve:
75 gr. spinatblade (grøn)
1 spsk Gurkemeje (gul)
5 spsk rødbedesaft (rød)
Tillæg:
% i grønne stjerner
1 tsk kartoffelmel i Gule Donuts
2 spsk grahamsmel i Røde Fisk
Massen fyldes i silikoneformen.
Bages med varmluft 180 grader i 40 minutter.
|
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/135275061_165912511991024_4178563133830072517_n-150x150.jpg)
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/135584217_1005708249952413_5881191551614715185_n-150x150.jpg)
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/136141245_206357274549687_5504948312980040438_n-150x150.jpg) |
Farsbrød i tern
400 gram hakket kød (okse, lam, hest, kylling eller lign.)
1 æg med skal
2 dl. kogte ris
2 dl havregryn
2 dl kartoffelmel
1,5 dl vand
Blend det hele evt. i en foodprocesser og put farsen i en form.
40 minutter på 175 grader varmluft
'Brødet' afkøles på rist. Afkøl i køleskab i 1 døgn før det skæres i tern.
Kan nedfryses i små portioner. |
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/20190224_160501-150x150.jpg)
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/20190224_163440-150x150.jpg)
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/20190224_173445-150x150.jpg) |
Hjerte knasere
1 pk kalve eller svinehjerte
Skæres i tern og fordeles på bagepapir på en bageplade.
I ovn (ingen varmluft) ved 140 grader i ca. 80 minutter.
Når knaserne tages ud af ovnen lægges de på køkkenrulle for at opsuge det sidste fedt.
Lad dem køle.
Holdbare i kort tid - opbevares i køleskab.
|
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/20190224_162847-150x150.jpg)
![](http://www.visabellak.dk/wp-content/uploads/2021/01/20190224_173942-150x150.jpg) |
| |